Pčinjska okružna liga – PIONIRI MLADOSTI PRVI NA TABELI

U prvenstvenoj utakmici trećeg  kola Lige pionira – Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga, pioniri Mladosti pobedili su na gostujućem terenu ekipu FК “BSK” u Bujanovcu.

Na početku prvog poluvremena,  domaćin je poveo pogotcima  A.Demirija (10) u  16. i 23.min igre, da bi ubrzo golom A.Stolkova(7) Mladost smanjila prednost Bujanovčana I na poluvreme odlaze sa 2:1.

Na početku drugog pluvremena još jednim pogotkom A.Stoilkov izjednačava, a nakon nekoliko minuta pogotkom V. Mitreva(10) Mladost dolazi do prednosti. Međutim, domaća ekipa ponovo preuzima inicijativu I smanjuje prednost zeleno- belih golovima M.Vojinovića (4) I N.Mladenovića(11). Pred sam kraj utakmice N.Stojčev(6) I S.Stojanov postavljaju konačan rezultat igre I dovode Mladost do pobede.

Nakon 3 odigrana  kola, pioniri F.K. “Mladost”  su  prvi na rang listi sa 9 osvojenih bodova. U narednom redovnom kolu Mladost je slobodan tim.

Sastav ekipe “Mladost”: Igor Jordanov, Miljan Anastasov, Denis Jordanov, Stefan Stojanov, Raško Stoimenov, Nikola Stojčev, Andrija Stoilkov, Denis Milanov, Miljan Cekov, Vladan Mitrev I Aleksandar Tasev.

Rezerve: Dejan Stojanov, Mihajlo Vasilev, Stefan Tošev I Mario Velinov.