BOSILEGRAD DOMAĆIN ZAVRŠNOG TURNIRA ZA MLAĐE KATEGORIJE TOP 12

STK “Младост“ je minulog vikenda bio domaćin završnog bodovnog turnira TOP 12 stonoteniskog saveza centralne Srbije za mlađe kadete/m.kadetkinje, kadete/kadetkinje. Na turniru su učestvovali najbolje rangirani takmičari na rang listama STSCS.
U nedelju su nastupali mlađi kadeti i kadeti dok su u ponedeljak svoje snage odmerile mlađe kadetkinje/kadetkinje iz Kruševca,Čačka,Jagodine,Sokobanje,Negotina,Niša,Sokobanje,Babušnice,Surdulice.
Prvog dana je bilo mnogo zanimljivih meča,sa dosta iznenađenja i emocija, lomili su se rezultati, a sutradan su nastupale devojčice čija je igra za svaku pohvalu.
Nikola Taleski trener bosilegradskih stonotenisera ističe da je zadovoljan organizacijom I prikazanom igrom na turniru.
“Ovo nije bio običan turnir već turnir gde su najbolji pobedili.Želeo bih da naglasim da je prvog dana odigrano 157 meča na 5 stolova,da nijednog trenutka nije bilo praznih stolova. Hteo bih da naglasim da je BORISLAV GRIGOROV ODIGRAO FENOMENALNO u svojoj kategoriji mlađih kadeta gde je čak imao i priliku da se domogne do drugog/trećeg mesta i tako ostvoji neko od odličja On je igrao I u kategoriju kadeta gde je bio zamena Nikoli Zaharijevu koji nije nastupao.
Naš klub su jos predstavljali Ilijev Miljan(kadeti) i Miljan Mitkov(m.kadeti i kadeti) i Andonov Stefan(m.kadeti).Ilijev Miljan je zauzeo 11.mesto u kategoriji kadeta sa skorom 4-9,12.mesto Borislav Grigorov(kadeti) 4-9,Mitkov Miljan(kadeti) 0-13 ,dok u mlađim kadetima naš učinak stoji ovako Borislav Grigorov 8-3,Mitkov Miljan 3-8 i Stefan Andonov 0-11,ali imajući u vidu da je on mlađi kadet i da se je takmičio sa 3/4 godine starijim takmičarima.
Ovim putem želim da zahvalim Opštini Bosilegrad i njenom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim i Sportskom savezu opštine Bosilegrad koji su finansijski potpomogli organizaciju ovog turnira. Takođe zahvaljujem OŠ“Georgi Dimitrov“što nam je omogućila salu za organizaciju turnira i Domu učenika srednjih škola što su nam ustupili smeštaj za decu koja su nastupala dva dana.
U ime kluba sam ponosan što smo imali priliku da nam Stonoteniski savez centralne Srbije dodelio čas da budemo domaćin ovako prestižnog turnira,za koji su isti i obezbedili pehare,medalje i diplome za najbolje takmičare!”, istakao je Taleski.
Osvojeni rezultati na turniru:
Titulu najboljeg u kategoriji kadeta poneo je:
1.Pucarević Pavle iz STK“Hajduk Veljko“iz Negotina
2.Dragin Saša iz STK“Borac“Čačak
3.Zagorac Novak iz STK“Napad“Kruševac
4.Pavković Đorđe iz STK“Ozren“Sokobanja
U kategoriji mlađih kadeta:
1.Zagorac Novak iz STK“Napad“Kruševac
2.Dragin Luka iz STK“Borac“Čačak
3.Stanojević Janko iz STK“Napad“Kruševac
4.Grigorov Borislav iz STK“MLADOST“Bosilegrad
U kategoriji kadetkinja:
1.Đorđević Biljana STK“Belo Polje“Surdulica
2.Popović Jelena STK“Hajduk Veljko“Negotin
3.Vasić Neda STK“Stoni“Niš
U kategoriji mlađih kadetkinja:
1.Jovanović Lana iz STK“HajdukVeljko“Negotin
2.Nikolić Sara iz STK“Lužnica“Babušnica
3.Marković Nikolina iz STK“Lužnica“Banušnica
Људи до којих сте допрли
Интеракције
Повећај видљивост објаве
Свиђа ми се

Коментар
Подели

0 коментара

Притисните Enter да бисте објавили.

MIROSLAV JANEV SE OKITIO MEDALJAMA NA DRŽAVNOM ATLETSKOM PRVENSTVU SLEPIH I SLABOVIDIH
Miroslav Janev, član Atletskog kluba „Mladost“ u okviru Sportskog saveza opštine Bosilegrad osvojio je pet medalja jednu srebrnu i četiri bronzane na državnom atlet…

Прикажи још

Прикажи превод