EKIPA STK “MLADOST” ZAPOČELA TAKMIČARSKU SEZONU NA MEMORIJALNOM TURNIRU U NIŠU

     Naši mladi stonoteniseri uz finansijsku podršku opštine Bosilegrad, otvorili su početak takmičarske sezone učešćem na 3.Memorijalnom turnirom “Zoran Marković Švanja”, koji se održao 18.septembra u Nišu u hali Čair, u organizaciji STK „Železničar“ iz Niša.
    Naš klub su predstavljala deca mlađih uzrastnih kategorija (mini kadeti, mlađi kadeti, kadeti i juniori), koja tek sad ulaze u zvaničan takmičarski deo. Nikola Taleski trener I predsednik STK “Mladost” rekao je da su sva deca bila veoma motivisana, posebno najmlađi, kojima je ovo prvi turnir.
     “Nikola Grigorov i Uroš Spasov su zabeležili po dve pobede u grupi i tako prošli grupe u kat.mini kadeta gde su na glavnoj tabli poraženi u četvrt finalu. Odlične partije pružili su Stefan Andonov i Andrej Milanov prošli su grupe,Stefan je zaustavljen u polufinalu, a Andrej u četvrtfinalu u istoj kategoriji.
   Borislav Grigorov je bio jedan od ozbiljnih učesnika našeg kluba na ovim turniru. Odigrao je dosta napornih mečeva u svojo kategoriji kadeta stigao do četvrtfinala gde je poražen,ali imajući u vidu da je igrao i stariju kategoriju junira, umor je učinio svoje što ga je koštalo medalje”, istakao je Taleski.
    Sledećeg vikenda stonoteniseri Mladosti će učestvovati na bodovnom turniru za kadete i juniore u Paraćinu- “Кup Paraćina”, koji nosi prve bodove i prve plasmane na rang listama.
+10

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*