Kvalitetna A liga STS centralne Srbije JOŠ JEDNA POBEDA STONOTENISERA MLADOSTI

U meču  15. kola  Кvalitetne lige A STSCS  bosilegradski  stonoteniseri  savladali su na domaćem terenu    ekipu VSTK „Top Spin 2“  iz  Vranja rezultatom  4 : 3.

Dva poena za bosilegradski  tim osvojio je Preslav Piperov. On je najpre savladao Nenada Paunovića rezultatom 3:0, da bi zatim identičnim rezultatom bio bolji i od Aleksandra Markovića.  Luka Nikolov  je pobedio Nenada Paunovića takođe sa 3:0 da bi u odlučujućem sedmom gemu dubl “Mladosti” u sastavu Preslav Piperov i Luka Nikolov bio  uspešniji od gostujućeg dvojca u sastavu Aleksandar Marković I Stefan Tomić.

Trener I predsednik kluba Nikola Taleski ne krije zadovoljstvo osvojenim rezultatom svoje mlade ekipe, koja sve više napreduje pružajući svoj maksimum na terenu.

“Idemo dalje, sledeće kolo gostujemo ekipi Naissusa u  Nišu. Još uvek ništa nije gotovo,borimo se za opstanak i najviši plasman na tabeli”, siguran je Taleski zahvalivši svim prijateljima I poštovaocima kluba, a pre svega Opštini Bosilegrad, koja potpomaže I finansira klub u potpunosti.