Kvalitetna A liga STS centralne Srbije STK “MLADOST” –STK “CARIBROD” 1 : 4

U 12.  kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, na početku prolećnog dela prvenstva, stonoteniseri „Mladosti” izgubili su od ekipe “Caribrod” u Dimitrovgradu rezultatom  4:1 u setovima.

U prvom meču Nikolu Zaharijeva je savladao stonoteniser  domaćina, Aleksandar Sokolov sa 3:0 da bi istim rezultatom  Nenad Stojanov i Boban Stanulov nadigrali stonotenisere Mladosti, Luku Nikolova i Bratislava Stojimenova. Luka Nikolov je pokazao odličnu igru I dobio naredni meč protiv Bobana Stojanova rezultatom 3:1. Međutim, “Caribrod” ponovo dolazi do prednosti  preko Zorana Vasilova koji je u duelu bio bolji  od  Nikole Zaharijeva.

Trener ekipe STK “Mladost” Nikola Taleski kaže da bez obzira na poraz veruje u svoju mladu I perspektivnu ekipu, koja dobro napreduje.

“ Zadovoljan sam igrom mojih igrača, koji pokazuju veliku borbenost na terenu. Još uvek smo mlada ekipa koja svakodnevno stiče nova znanja I iskustva na treninzima. Nastojaćemo  da u narednom periodu pokažemo bolju koncentraciju I smirenost na terenu”, izjavio je Taleski.

U narednom kolu,  koje će se odigrati u subotu, 15.februara Mladost dočekuje ekipu “Medijana 2” iz Niša.

Pokrovitelj učešća je opština Bosilegrad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*