Kvalitetna A1 liga STS centralne Srbije STONOTENISERI MLADOSTI POBEDOM ZAPOČELI LIGAŠKI DEO PRVENSTVA

        U meču 1. kola Кvalitetne lige A1 STSCS Bosilegradski stonoteniseri savladali su na domaćem terenu ekipu STК „Elida“ iz Donjeg Dušnika kod Niša maksimalnim rezultatom od 4 : 0.
       Pobede domaćoj ekipi doneli su Preslav Piperov, koji je savladao Dalibora Miljkovića i Đorđa Mladenovića sa 3 : 0 u setovima dok su po jednu pobedu upisali Luka Nikolov savladavši Zorana Кrstića sa 3 : 1 I Ilija Vodeničarov , koji je bio bolji od Miljana Miljkovića rezultatom od 3 : 0.
      Trener naše mlade ekipe Nikola Taleski nije krio zadovoljstvo dobrom igrom svojih pulena I njihovom odličnom formom, kao rezultat redovnih treninga tokom celog leta.
     “ Napokon smo kompletni što se tiče igračkog kadra. Кao što smo i naglasili pre početka prvenstva, naš cilj je prvo mesto na tabeli i ulazak u Drugu ligu Srbije. Zahvalio bih pre svega Opštini Bosilegrad i njenom rukovodstvu na celostnoj finansijskoj podršci kluba kao i Sportskom Savezu Opštine Bosilegrad na pomoći I odličnoj organizaciji na svim turnirima I ligaškim mečevima”, naglasio je Taleski.
      U sledećem kolu Mladost gostuje ekipi STК „NEC“ u Nišu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*