Kvalitetna A1 liga STS centralne Srbije – UBEDLJIVA POBEDA STONOTENISERA MLADOSTI NA GOSTOVANJU U NIŠU

    U meču 2. kola Кvalitetne lige A1 STSCS, koji se odigrao danas, 22.oktobra u Nišu Bosilegradski stonoteniseri savladali su ekipu STК „Neca“ maksimalnim rezultatom od 4 : 0.
    Po jednu pobedu našoj ekipi doneli su Preslav Piperov savladavši Milana Jovanovića sa 3 : 0 (11-5;11-6;11-7), Luka Nikolov savladavši Nikolu Jovanovića sa 3 : 0 (11-5;11-7;11-6) dok je dve pobede doneo Ilija Vodeničarov, koji je oba protivnika savladao sa 3 : 0, Darija Stošića (11-5;11-6;11-3) i Milana Antića (11-5;11-5;11-4).
   Trener mlade ekipe Mladosti Nikola Taleski izrazio je veliko zadovoljstvo odličnom igrom svojih takmičara, odnosno njihovu borbenost I zalaganje na terenu.
   “Hrabro koračamo ka našem cilju, a to je prvo mesto na tabeli i plasman u Drugu ligu.U ime kluba i moje lično ime zahvaljujem opštini Bosilegrad,njenom rukovodstvu i Sportskom savezu opštine na finansijskoj podršci I ukazanom poverenju, jer samo tako možemo da ostvarimo naše ciljeve i rezultate. Zahvalio bih i domaćoj ekipi na gostoprimstvu”, izjavio je Taleski.
    U sledećem kolu ekipa Mladosti dočekuje ekipu SUST “Anti Spin” iz Niša. Meč će se odigrati u sportskoj sali O.Š.”Georgi Dimitrov”, u subotu 6.novembra sa početkom u 12:00 č.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*