Luka Nikolov na korak do odličja u kategorijama kadeta i juniora!

Nikola je odigrao odlične mečeve, prošao grupe i tako stigao do osmine finala, izgubio meceve u obe kategorije od Pucarevica iz STK"Hajduk Veljko" sa 3-1 i Jeftića iz STK"Napad" sa 3-1.

Juče 22. Juna deca našeg stonoteniskog kluba“Mladost“ Bosilegrad učestvovala su na Vidovdanskom turniru“Kruševac Open 2019″.Takmičili smo se u pet kategorija.
-Borislav Grigorov – mini i mlađi kadet
-Miljan Ilijev – mlađi kadeti i kadeti
Njima je ovo bio prvi zvanicni nastup na ovako velikom turniru.
-Bratislav Stojimenov – kadeti i juniori
-Nikola Zaharijev – mlađi kadeti i kadeti
-Luka Nikolov-kadeti, juniori i seniori
Kao trener mogu da kažem da su očekivanja i više nego odlična, Miljanu i Borislavu su ovo prvi jači mečevi, odmerili su snage sa decom njihovih uzrasta.Pred njima su tek rezultati. Dok Bratislav pored jakih grupa uspeo da izbori prolaz u grupi i tako bude među 16 najboljih, tu je izgubio mec od Grnčara iz STK“Prva Petoletka“. Nikola je odigrao odlične mečeve, prošao grupe i tako stigao do osmine finala, izgubio meceve u obe kategorije od Pucarevica iz STK“Hajduk Veljko“ sa 3-1 i Jeftića iz STK“Napad“ sa 3-1.


Luka je odigrao fenomenalne mečeve u svim kategorijama, ali na kraju su umor i koncetracija odneli odličja u kategoriji kadeta i juniora. U obe kategorije u četvrt finalu odmerio je snage sa domaćim takmičarem iz STK“NAPAD“ Branislavom Smiljković koga je u oba meča vodio sa 2-0 ali ipak domaćin je uspeo da se vrati u meč i okrene rezultat u njegovu korist 2-3.
Ovim putem želim da se zahvalim Opštini Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim,Sportskom savezu opštine Bosilegrad što u potpunosti finansiraju i potpomazu klub i tako nam daju vetar u leđa da grabimo ka što boljim rezultatima. Zelim da se isto zahvalim i našim takmicarima, deci koja su po katastrofalnim vremenskim uslovima, po nenormalnoj vrućini sve to podneli i uspeli da daju sve od sebe! Bilo je jako tesko izdrzati! Zahvalnost dugujem i našoj braći, velikim prijateljima iz STK“NAPAD“ na gostoprimstvu. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*