MLADOST IZGUBILA OD MINERALCA U VRANJSKOJ BANJI

Fudbaleri  Mladosti  izgubili  su u nedelju, 20.oktobra u gostima od ekipe FK Mineralac u Vranjskoj Banji rezultatom 4:3  u osmom redovnom kolu Pčinjske okružne lige.

Domaćin je početnu prednost stekao odmah na početku prvog poluvremena u 3. minutu  igre pogotkom V.Veličkovića (10) iz kaznenog udarca  da bi D.Trajkov (8) u 21. minutu  izjednačio. Do kraja pluvremena rezultat ostaje nepromenjen.

U drugom poluvremenu u 52. minutu, Mineralac  dolazi do vođstva preko J.Mladenovića(14) , da bi ubrzo došlo do izjednačenja golom N.Jordanova(10). V.Veličković(10) ponovo povisuje rezultat za svoju ekipu u 70.minutu, a nakon nekoliko minuta N.Jordanov još jednim  golom  ponovo izjednačava. Konačan rezultat utakmice postavlja V.Veličković  svojim trećim pogotkom i dovodi Mineralac do pobede.

Ekipa FK Mladost je igrala u sledećem sastavu: V. Jordanov, A.Tasev, M.Askov, D.Veličković, I.Ivanov, M.Georgiev, M.Kostov, D. Trajkov, D. Đokić, N. Jordanov I  S. Zlatkov.

Rezervni sastav: D.Nikolov, S.Stokov, S. Dinov, D.Dimitrov I B. Čipev.

U narednom devetom kolu u nedelju, 27.oktobra Mladost dočekuje Alakince. Utakmica će se odigrati na stadionu Peskara sa početkom u 14:00 č.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*