NAJMLAĐI STONOTENISERI MLADOSTI NA NAJMASOVNIJEM DRŽAVNOM TURNIRU “TROFEJ BEOGRADA 2021”

     Mladi stonoteniseri STK “Mladost” uz finansijsku podršku opštine Bosilegrad u okviru Sportskog saveza opštine, učestvovali su na državnom bodovnom turniru A klase „TROFEJ BEOGRADA 2021“ u svim kategorijama, koji se održao prošlog vikenda , 16-17.otkobra u Beogradu.
    U jakoj konkurenciji od oko 300 takmičara u svim kategorijama, naši najmlađi članovi kluba Stefan Andonov, Andrej Milanov, Dario Andonov, Miljan Mitkov i Bosirslav Grigorov pokazali su dobru igru jer prvi put učestvuju na ovako velikom i prestižnom turniru gde su se vodile borbe za državne bodove.
U kategoriji kadeta Borislav Grigorov je uspeo da prođe grupu i ujedno se plasira među 32 najbolja takmičara na turniru. Dario Andonov takođe je ostvario solidan rezultat jer je isto uspeo da se plasira na glavnu tablu, međutim do kraja meča je ostvario plasman među 64 najbolja kadeta.
Takmičari Andrej,Stefan i Miljan u konkurenciji juniora, kao najmlađi, nisu uspeli da ostvare zapaženiji rezultat.
Nikola Taleski, trener i predsednik kluba kaže da je prezadovoljan pruženom igrom svojih takmičara I postignutim plasmanom.
    “Samim učešćem na ovako značajnom I jakom turniru pokazali smo da možemo da se nosimo čak i sa najboljim stonoteniserima u državi. Za našu decu ovo je bio prvi jak turnir, najbitnije je da smo osetili žar borbe sa najboljima i svaki osvojeni poen,set bio je uspeh”, istakao je Taleski. On je izrazio I veliku zahvalnost rukovodstvu opštine Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim i Sportskom savezu, koji u celosti finansiraju klub i na taj način još više motivišu decu za osvajanje boljih rezultata.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*