ODLIČNI REZULTATI BOSILEGRADSKIH STONOTENISERA NA TURNIRU U PARAĆINU

Stonoteniseri  STK “Mladost” u okviru Sportskog saveza opštine Bosilegrad su u nedelju,  29.septembra  učestovali na prvom bodovnom turniru „KUP PARAĆINA“ Stonoteniskog Saveza Centralne Srbije. Među brojnim takmičarima naši mladi talenti su uzeli  ucesće u svim kategorijama (mlađi kadeti, kadeti i juniori).

Po rečima trenera  Nikole Taleskog,  ekipa STK “Mladost” je pokazala odličnu spremnost u igri I dobar rezultat .

“ Nikola Zaharijev je na ovom turniru pokazao odličnu igru u obe karegorije(kadeta i juniora), dobio je sve veoma zahtevne mečeve u grupama,  pre svega u kategoriju juniora kojoj još  uvek ne pripada, gde se plasirao kao prvi na glavnoj tabli, da bi zbog povrede u šesnaestinu finala morao da preda meč. Zaharijev je prvo mesto u grupi osvojio I u kategoriji kadeta,  plasirao se u osminu  finala, da bi na žalost izgubio meč u četvrtfinalu.

Borislav Grigorov je za početak sezone imao veoma dobre mečeve koji će mu u daljem takmičenju već dati rezultat, dok je Miljan Ilijev  svoju grupu prošao kao drugoplasirani, gde se  plasirao na glavoj tabli i u četvrtfinalu izgubio meč od protivnika iz STK „Dubočica“ iz Leskovca. Takođe, Stojimenov  Bratislav  je u kategori  kadeta  uspeo da prođe kao drugoplasirani, gde je u šesnaestini  finala poražen od takmičara iz STK „Napad“.

Luka Nikolov je u kategoriji juniora prošao grupu kao prvi, dobivši  oba meča plasirao se na glavnoj tabli, ali je odmah  naišao na prvog nosioca Đorđa Petrovića iz STK“Železničar“iz Niša.

Kao trener mogu samo da kažem reči hvale za naše mlade stonotenisere , idemo dalje I nadamo se još boljim rezultatima  i sanaciji povrede. Očekuje nas prvo kolo Kvalitetne lige A, koje će se odigrati 5. oktobra protiv ekipe STK „Caribrod“ iz Dimitrovgrada, izjavio je Taleski I dodao da od samog početka, opština Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom  Zaharijevim , potpomaže I finansira klub u potpunosti.