Pčinjska okružna liga MLADOST – ALAKINCE: 3:4

Fudbaleri Mladosti izgubili su na domaćem terenu od ekipe F.K. “Alakince” rezultatom 3:4 u nedelju, 27.oktobra u devetom kolu jesenje polusezone Pčinjske okružne lige.

U prvom poluvremenu gostujuća ekipa je bila ubedljivija I dominantnija na terenu I na poluvreme odlazi sa 4:1 prednosti. Jedini pogodak za zeleno-bele u prvom delu igre postiže G.Stojkov(2) u 29.mimutu, dok se u listu strelaca za Alakince upisuju: V.Radojičić(8), I.Ristić(9), M.Radojičić(5) I D.Milutinović(7).

U drugom delu igre Mladost preuzima inicijativu I smanjuje prednost gostiju pogotcima D.Đokića(10) u 48.min. I A.Zaharijeva (8) u 58.minutu, koji postavljaju konačan rezultat utakmice.

Nakon 9 odigranih kola, Mladost je deveta na tabeli sa 6 bodova iz 6 odigranih utakmica. Prvi  na rang listi je “Alakince” sa 22 boda, a slede “Trnovac” sa 19 i “Lugina” sa 15 bodova.

U sledećem redovnom kolu F.K. Mladost gostuje ekipi “Levosoje” posećuju. Utakmica će se odigrati  3. novembra (nedelja) u 13 :30 časova na stadionu Levosoje.