Pčinjska okružna liga MLADOST – ČELIK 3:5

Fudbaleri Mladosti izgubili su na domaćem terenu od ekipe F.K. “Čelik” rezultatom 3:5 u nedelju, 10.novembra u jedanaestom  kolu jesenje polusezone Pčinjske okružne lige.

U prvom poluvremenu, u 21. minutu gostujuća ekipa je povela  preko N.Mitića(10),da bi pred sam kraj, u 41.minutu došlo do izjednačenja pogotkom D.Đokića(9) . Do kraja poluvremena rezultat ostaje nepromenjen.

U drugom delu igre Čelik  preuzima inicijativu I smanjuje prednost zeleno-belih pogotcima D.Stojilkovića(2) u 54.min. I S.Stankovića (27) u 61.minutu. Nakon nekoliko minuta N.Mitić postiže još dva gola u korist protivničke ekipe, a pred sam kraj utakmice S.Dinov(13) postiže dva pogodaka za Mladost I postavlja konačan rezultat.

Nakon 11 odigranih kola, Mladost je deveta na tabeli sa 9 bodova iz 8 odigranih utakmica. Prvi  na rang listi je “Alakince” sa 26 bodova, a slede “Trnovac” sa 22 i “Lugina” sa 21 bodom.

U sledećem redovnom kolu F.K. Mladost gostuje ekipi “Pavlovac”. Utakmica će se odigrati  17. novembra (nedelja) u 13 :00 časova na stadionu u Pavlovcu.