PIONIRI F.K. “MLADOST” PRVACI pionirske lige FSPO

Pioniri Mladosti  iz Bosilegrada prvaci su Pionirske lige Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga  za takmičarsku sezonu 2019/20 godinu.

Bosilegradski mladi fudbaleri  tokom cele sezone se nalaze na vrhu tabele, što je dovoljan pokazatelj da  je reč  o kvalitetnoj i talentovanoj generaciji koja se zasluženo radovala na kraju. Najveće zasluge za ovaj uspeh pored fudbalera ima i njihov trener  Ivan Vasilev, koji je ovom prilikom čestitao podmladku zeleno-belih i istakao zahvalnost Sportskom Savezu opštine Bosilegrad kao I opštinskom rukovodstvu na ukazanoj podršci I finansijskoj pomoći.

“Pre svega moram da čestitam mojim igračima na odigranoj sezoni. Mi smo redovno održavali treninge I u uslovima trenutne epidemiološke situacije sa koronavirusom. Činjenica je da su ovi mladi fudbaleri budućnost našeg kluba i ako nastave sa ovakim radom nadam se da će nekoliko njih kroz par godina biti nosioci igre seniorske ekipe našeg kluba”, rekao je Vasilev.

Šampionski pehar kapitenu uručio je predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga Blagoje Tabaš u prisustvu Generalnog sekretara OFSG Vranje Bratislava Vučkovića I člana IO FSPO Petra Stojiljkovića.

Titulu prvaka osvojili su: Igor Jordanov, Mario Velinov, Stefan Stojanov, Miljan Cekov, Stefan Žižov, Ivan Evtimov, Stefan Z.Stojanov, Vladan Mitrev, Aleksandar Tasev, Andrija Stoilkov, Miljan Antanasov, Denis Jordanov, Nikola Stojčev, Denis N.Jordanov, Dejan Stojanov I Bratislav Stojimenov.