POBEDA MLADOSTI NA POČETKU TAKMIČARSKE SEZONE

Fudbaleri Mladosti  su u subotu (14.septembar) pobedili ekipu „Suvojnica“ iz Suvojnice rezultatom 5:2 na gostujućem terenu, u utakmici drugog kola Pčinjske okružne lige.

Zeleno -beli su poveli u 20.minutu preko D.Đokića(9) da bi on nakon nekoliko minuta povisio rezultat još jednim pogodkom. Pred kraj prvog poluvremena u 40.minutu domaćin smanjuje prednost golom B.Stojanovića (9) u iz kaznenog udarca, a nedugo zatim Đokić postiže svoj treći pogodak i Mladost odlazi na poluvreme sa 3:1. U drugom delu igre S.Stojkov(10) povećava vođstvo Mladosti pogotcima u 52. I 65. minutu, da bi se golom Nešića(13) u 75. minutu u korist ekipe Suvojnica, postavio konačan rezultat.

Sastav ekipe FK „Mladost“: Viktor Jordanov, Goran Stojkov, Marko Askov, Damir Veličković, Igor Ivanov, Marko Kostov, Nenads Petrov, Aleksandar Dinov, Dragan Đokić, Stefan Stojkov i Danijel Ivanov.

Rezerve: Stevica Dinov i Darko Dimitrov.

U sledećem redovnom kolu u nedelju, 22 septembra FK „Mladost“ dočekuje FK „Trnovac“. Utakmica će se odigrati na stadionu Peskara sa početkom u 15:30 č.