PRVA POBEDA BOSILEGRADSKIH STONOTENISERA

U meču XIII kola Кvalitetne lige A Bosilegradski  stonoteniseri savladali su na domaćem terenu ekipu „Medijana 2“  iz Niša rezultatom  4-0.

Ekipa Mladosti nastupila je u sastavu Nikola Taleski, Bratislav Stojimenov I Luka Nikolov, dok su na klupi bili Miljan Ilijev, Borislav Grigorov i Nikola Zaharijev,  koji je zbog zdravstvenih problema  izostao  van prvog sastava.

Nikola Taleski, trener STK „Mladost“ kaže da je prezadovoljan dobrom igrom svojih pulena što je rezultiralo ubedljivom pobedom.

„Posle nekoliko izgubljenih mečeva koje smo trebali da dobijemo u jesenjem delu prvenstva, danas smo napokon zabeležili prvu pobedu u sezoni. Кao trener ove mlade dece koje predvodim kao trener, a danas i kao njihov saigrač mogu da kažem samo reči hvale. U veoma neizvestnom meču, vodila se borba za svaki poen u setu, ali bili smo motivisaniji i spremniji jer smo znali šta nas čeka. Nije bilo lako,ali na kraju se isplatilo. Nadam se da ćemo nastaviti istim tempom , s tim sto u 15. i 16. kolu  imamo teške protivnike,  Vlasinu i prvoplasiranu Palilulu koja je bez poraza“, izjavio je Taleski.

Sledećeg vikenda Mladost je slobodan tim, a narednog, u subtu 29.februara  gostuje STК „Vlasina“ u Vlasotincu.

Opština Bosilegrad je glavni finansijer kluba na svim turnirima i ligaškim mečevima.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*