STK “MLADOST” PORAZOM U KNJAŽEVCU ZAVRŠIO POLUSEZONU

Mladi stonoteniseri  Mladosti poraženi su u subotu , 12.decembra  u Knjaževcu od istoimenog kluba rezultatom  4 : 1.

Trener kluba, Nikola Taleski kaže da je njegova mlada ekipa  odigrala  jedan kvalitetan meč i da se veoma dobro suprotstavila domaćoj ekipi. Bilo je veoma dobrih  poena, ali ipak iskustvo je presudilo. On dodaje da su Nikola i Bratislav  imali priliku da odigraju meč sa prvim igračem lige Martinom Markovićem,  koji je još  uvek neporažen.

“Kao trener  želim da se zahvalim deci na pruženoj igri ove sezone, iako smo  izgubili  neke dobijene mečeve koje nismo trebali da izgubimo, ovo će biti jedno lepo iskustvo i jedna pametna lekcija kako se treba boriti za ekipu i klub. Imali smo nekoliko jakih turnira na kojima smo ostvarili dobre rezultate. Zahvaljujem se Opštini  Bosilegrad koja finansira klub u potpunosti”, naglasio je Taleski.

Stonoteniserima  Mladosti  predstoji  poslednji turnir za ovu godinu, „Zlatni reket Jagodine 2020“ koji će biti održan u Jagodinini 28.decembra.

U planu je I da STK “Mladost” 30.decembra organizuje  mini Novogodišnji  turnir za početnike na kojem će se takmičiti oko 20- tak stonotenisera.