STONOTENISER MLADOSTI BORISLAV GRIGOROV OSVOJIO DRUGO MESTO NA DRŽAVNOM FINALU “DUNAV OSIGURANJA SPORTSKIH IGARA MLADIH”

Stonoteniser STK “Mladost”  Borislav Grigorov osvojio je srebro na državnom finalu “Dunav osiguranja Sportskih igara mladih Srbije 2020” u kategoriji dečaka 2008. godište i mlađi, koje se prošlog vikenda održalo u Brzeću, na planini Kopaonik.

Pored mladog Grigorova koji je je kao finalista turnira obezbedio plasman na međunarodnu smotru najboljih stonotenisera, na turniru je učestvovao  I njegov saigrač  Vladan  Stojnev, koji je zaustavljen u četvrtfinalu u kategoriji dečaka uzrasta 2005. i mlađi.

Nikola Taleski trener bosilegradskih stonotenisera je istakao da rezultat koji su ostvarili Grigorov i Stojnev je veliki uspeh za relativno mladi stonoteniski klub iz Bosilegrada.

“Ovo je još jedan dokaz da vredno radimo i stalno ulažemo u rad sa decom. Veliko hvala takmičarima,koji su odličnom  igrom opravdali naše poverenje, takođe i pomoćnom treneru Miroslavu Zaharievu, kao i Opštini Bosilegrad koja u potpunosti  finansira i pomaže klub na svim takmičenjima”, naglasio je Taleski.