STONOTENISERI MLADOSTI IZGUBILI PRVI MEČ U NOVOJ SEZONI KVALITETNE A LIGE

Ekipa stonotenisera STK „Mladost“  Bosilegrad izgubila je na domaćem terenu od ekipe „Caribrod“ rezultatom  4:1, u  prvom meču u novoj sezoni Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

Uprkos porazu, mladi bosilegradski  stonoteniseri  su pokazali odličnu igru, puni adrenalina I željni pobede. Najuspešniji je bio Nikola Zaharijev, koji je savladao Sašu Koleva rezultatom 3:1 u setovima.

Dimitrovgrađani su imali više sreće pa je Nenad Stojanov  nadigrao Luku Nikolova sa 3:2 i Nikolu Zaharijeva sa 3:0 u setovima, a u duelima je Boban Stanulov  bio bolji od Bratislava Stojimenova sa 3:1 i Luke Nikolova sa 3:2.

Trener STK “Mladost” Nikola Taleski kaže da je prezadovoljan borbenom igrom svojih mladih stonotenisera, ali je iskustvo pobedilo u ovom veoma dinamičnom meču.

“Ova liga će dati deci jedno veliko iskustvo u ovako zahtevnim mečevima, iz kojih će, nadam se, izaći mnogo bolji I jači. Nastavljamo dalje,  narednog vikenda čeka nas 2. kolo u Nišu gde gostujemo ekipi STK „Medijana 2“, izjavio je Taleski.

Pokrovitelj događaja I glavni finansijer kluba je Opština Bosilegrad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*