STONOTENISERI MLADOSTI NA DRŽAVNOM EKIPNOM PRVENSTVU

Mladi stonoteniseri STK “Mladost” učestvovali su na državnom ekipnom prvenstvu za kadete, koji se održalo 3. oktobra u Kruševcu. Na samom turniru takmičilo se 12 ekipa u kategoriji kadeta i 6 u kategoriji kadetkinja.

U dosta jakoj konkurenciji  stonoteniseri Mladosti su imali dosta loš žreb, jer su bili u najtežoj grupi sa prošlogodišnjim  prvakom Temerinom I Milenijumom iz Vršca. Zabeležili su dva poraza, u meču sa Temerinom sa 3:1 I sa Milenijumom 3:0, tako da nisu obezbedili  plasman na glavnoj tabli.

Nikola Taleski, trener STK “Mladost” kaže da nije  zadovoljan igrom svojih takmičara, jer je siguran da nisu dali svoj maksimum .

“Nastavljamo sa treninzima i spremamo se za naredni bodovni turnir , jer smo svesni da   na ovom nivou takmičenja nema lakih protivnika”, izjavio je Taleski I zahvalio domaćinu na gostoprimstvu  kao I rukovodstvu opštine Bosilegrad, koja u potpunosti finansira klub I obezbeđuje učešće na svim takmičenjima.