STONOTENISERI MLADOSTI TREĆI NA EKIPNOM PRVENSTVU STONOTENISKOG SAVEZA CENTRALNE SRBIJE

Stonoteniseri  STK “ Mladost”  osvojili su treće mesto na ekipnom prvenstvu  Stonoteniskog saveza centralne Srbije, koje se održalo 31. Oktobra (subota) u Bosilegradu. Na turniru je učestvovalo  120 takmičara iz 20 klubova  u konkurenciji kadeti/kadetkinje i juniori/juniorke.

U konkurenciji kadeta prvo mesto pripalo je timu „Napad“ iz Kruševca, dok je kod kadetkinja najbolja bila ekipa STK“Hajduk Veljko“ iz Negotina. Pobednički pehar kod juniora pripao je takođe sastavu, STK“Napad“ iz Kruševca  kao I  kod juniorki timu STK“Hajduk Veljko“ Negotina.

Nikola Taleski predsednik I trener  Stonoteniskog kluba „Mladost“ nije krio zadovoljstvo što se njegov još uvek mladi klub veoma uspešno pokazao kao dobar domaćin organizacijom jednog ovakvog turnira, koji je protekao u duhu ne samo sportskog nadmetanja, već  druženja I sticanja novih iskustva.

On je istakao veliku podršku opštine Bosilegradna čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim  jer je opština glavni finansijer kluba i generalni pokrovitelj ovogodišnjeg turnira uz pomoć STK“Mladost“ i Sportskog saveza opštine Bosilegrad. Zahvalio je svima koji su pomogli u organizaciji ovog sportskog događaja – Stonoteniskom savezu centralne Srbije, koji je obezbedio pehare, medalje, diplome i majice za pobednike, Sportskom savezu Bosilegrada, Crvenom Krstu opštine Bosilegrad,Domu Zdravlja Bosilegrad,OŠ“Georgi Dimitrov“ PS Bosilegrad I ekipi NRT Bosilegrad.

Konačani  plasmani  ekipa na ekipnom prvenstvu STSCS su:

Juniori :

1.mesto STK“Napad“KRUŠEVAC

2.mesto STK“Radnički MMXVII“ Niš

3.mesto STK“Mladost“Bosilegrad

Juniorke:

1.mesto STK“Hajduk Veljko“ Negotin

2.mesto STK“Stoni“ Niš

3.mesto STK“Napad“Kruševac

Mlađi kadeti:

1.mesto STK“Napad“Kruševac

2.mesto VSTK“Top Spin“ Vranje

3.mesto STK“Hajduk Veljko“ Negotin

Mlađe kadetkinje:

1.mesto STK“Hajduk Veljko“Negotin

2.mesto STK“Lužnica 1″ Babušnica

3.mesto STK“Lužnica 2″ Babušnica

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*