STONOTENISERI MLADOSTI USPEŠNI NA TURNIRU U JAGODINI

Stonoteniseri Mladosti minulog vikenda su učestvovali na stonoteniskom turniru „ZLATNI REKET JAGODINE 2021“ koji je održan u sporskoj hali JASSA u Jagodini.

Na turniru je uzelo učešće 10 bosilegradskih tenisera u konkurenciji mini kadeta, mlađih kadeta, kadeta i juniora. Po rečima trenera Nikole Taleskog sva deca su pokazala odličnu igru iako je nekima to bio prvi,a nekima drugi zvaničan nastup, a većina njih je prošla grupe I došla do glavne table gde ostaju najbolji.

“Naglasio bih fenomenalnu igru Borislava Grigorova kome je medalja izmakla iz ruke u kategoriji mlađih kadeta,jer je poražen u četvrtfinalu sa 3-2. Odlično je odigrao I Luka Nilolov koji je sebi obezbedio prolaz na glavnu tablu. Takođe, dobar nastup I mesto na glavnoj tabli su imali Andrej Milanov, Miljan Mitkov, Dario Andonov, Miljan Ilijev I Stefan Andonov kao jedan od najmlađih učesnika na turniru. Iako nisu  svi uspeli da prođu grupe srećni su jer su doživeli sportski adrenalin na prvom zvaničnom  takmičenju”, rekao je Taleski I zahvalio u ime kluba organizatoru turnira Bobanu Laziću na veoam lepoj i dobroj organizaciji.

Učešće na takmičenju je obezbedila Opština Boslegrad u organizaciji Sportskog saveza opštine.