STONOTENISERI “MLADOSTI” ZAVRŠILI TAKMIČARSKU SEZONU NA 7.MESTU KVALITETNE LIGE A

Mladi stonoteniseri STK „Mladost“ Bosilegrad su minulog vikenda u Dimitrovgradu završili ligaški deo sezone Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije, gde su doživeli poraz rezultatom od 4-2.
Povodom kraja sezone ekipa Mladosti gostovala je na revijalnom meču u Vranju, gde su se deca uz stoni tenis druzila sa svojim vrsnjacima I saigračima iz drugih klubova.
Jesenji deo prvenstva bosilegradski stonoteniseri zavrsili su na 9. mestu sa 2 pobede i 9 poraza, da bi zbog iskljucenja ekipe Medijana iz takmicenja, svim klubovima bili skinuti ostvareni bodovi sa istom ekipom. Na kraju prolecnog dela prvenstva ekipa Mladosti je zauzela 7. Poziciju sa skorom od 8 pobeda i 12 poraza.
Trener STK “Mladost” Nikola Taleski kaže da je posle ove takmičarske sezone, koja je protekla sa puno neizvestnosti, ali sa dosta žara I borbenosti u mečevima, prezadovoljan rezultatima svojih igrača, pre svega novim članom ekipe, Preslavom Piperovim. On je zahvalio i svima onima koji su doprineli svojim zalaganjem I podrškom u ostvarivanju rezultata.
“Veliko hvala Opštini Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim koja finansira klub u potpunosti, Sportskom savezu Opstine Bosilegrad i OŠ „Georgi Dimitrov“ sto su nam omogucili uslove za treninge i takmičenja. Zahvalnost dugujem i svim prijateljima kluba koji su ujedno i sponzori kluba: SPR“Nagard“, SZTR „Dario“, SUATR „Monika“… i svima onima koju su na neki nacin doprineli u ostvarivanju ciljeva i rezultata kluba: „Dom Zdravlja“,J.P“Usluga“,“Centar Kulture“, NRTV Bosilegrad“,“Novo Bratstvo“, Gimnazija Bosilegrad,“Centar za socijalni rad“,“Crveni krst“Bosilegrad, J.P Direkcija za GZP“, SPR“Anitex“,“FAR“ I mnogi drugi”, izjavio je Taleski I dodao da njegova ekipa nastavlja sa radom i tokom letnjeg raspusta, VRŠI SE UPIS POLAZNIKA U LETNJU ŠKOLU STONOG TENISA!
Narednog vikenda ekipa Mladosti gostuje na dvodnevnom bodovnom turniru u Kruševcu za mini kadete,mlađe kadete i kadete, kojim se ujedno privodi završetku sezona sa mlađim kategorijama.