USPEŠAN NASTUP EKIPE STK “MLADOST” NA DRŽAVNOM BODOVNOM TURNIRU „TROFEJ BEOGRADA 2019“

Mladi stonoteniseri STK “Mladost” učestvovali su na državnom bodovnom turniru A klase „TROFEJ BEOGRADA 2019“ u svim kategorijama, koji se održao prošlog vikenda , 19. i 20.otkobra u Beogradu.

U jakoj konkurenciji od oko 300 takmičara u svim kategorijama,iz Vojvodine,Beograda,Centralne Srbije,Crne Gore i Bosne i Hercegovine, naši mladi talenti su ostvarili dobar plasman jer prvi put učestvuju na ovako velikom i prestižnom turniru gde su se vodile borbe za državne bodove.

U kategoriji kadeta Nikola Zaharijev I Bratislav Stojimenov su odličnom igrom uspeli da prođu grupu i plasiraju se na glavnu tablu među 42 najbolja kadeta u državi. Isti uspeh je postigao I Miljan Ilijev , koji je u kategoriji mlađih kadeta, uspeo da se plasira među 44 najbolja takmičara u državi.

Takmičari Bratislav Stojimenov, Nikola Zaharijev i Luka Nikolov u konkurenciji juniora, kao najmlađi, nisu uspeli da ostvare zapazeniji rezultat.

Nikola Taleski, trener i predsednik kluba kaže da je prezadovoljan pruženom igrom svojih takmičara I postignutim plasmanom.

“Samim učešćem na ovako značajnom I jakom turniru pokazali smo da možemo da se nosimo čak i sa najboljim stonoteniserima u državi. Ovaj uspeh dece je rezultat napornog rada, treniranja I stalnog učenja”, istakao je Taleski. On je izrazio I veliku zahvalnost rukovodstvu opštine Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim i Sportskom savezu, koji u celosti finansiraju klub i na taj način još više motivišu decu za osvajanje boljih rtezultata.

Stonotenisere Mladosti očekuje meč 4. kola Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije protiv ekipe „Vlasine“ iz Vlasotinca, koji će se odigrati ovog vikenda u Bosilegradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*