Zaharijev i Ilijev se okitili medaljama na stonoteniskom turniru “Bojnik Open”

Članovi Stonoteniskog kluba “Mladost” Bosilegrad, u subotu 7.septembra su učestvovali na stonoteniskom turniru „Bojnik Open“ u Bojniku.  Ovo je bio i prvi zvaničan nastup naših stonotenisera u ovoj takmičarskoj sezoni.

Odlične igre su pružili Nikola Zaharijev koji se domogao srebrne medalje u kategoriji kadeta izgubivši u finalu od vršnjaka iz STK „Dubočica“(Leskovac).Povreda ga nije omela da sezonu počne odličjem.U kategoriji mladjih kadeta Ilijev Miljan je izgubio u polufinalu od vršnjaka iz STK Napad (Kruševac),te se kao treći okitio bronzanom medaljom.

Odlične partije je pružio i Bratislav Stojimenov koji je svojom dobrom igrom stigao do četvrtfinala u kategoriji kadeta gde je i zaustavljen. Luka Nikolov je pokušao da se domogne glavne table ali je izgubio  oba meča u kategoriji juniora, dok je imao šansu da snagu odmeri i sa daleko starijim i iskusnijim seniorima!

Po rečima trenera kluba, Nkole Taleskog naše mlade nade su dale sve od sebe kako bi se pokazali u što boljem svetlu.

“Kao trener hoću da izrazim veliko zadovoljstvo nastupima svojih pulena jer tek sad vidimo koliko nam je bio značajan stonoteniski kamp i pripreme na Vlasini. Za oko dve nedelje očekuje nas početak ligaškog dela u Kvalitetnoj ligi A-Stonoteniskog Saveza Centralne Srbije kao I bodovni turniri za državne i regionalne rang liste.  Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Bosilegrad i njenom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim,  koji finansiraju i potpomažu klub u potpunosti”, ističe Taleski.