ŽFK “CRVENA ZVEZDA” U BOSILEGRADU

ŽFK Mladost Bosilegrad je u nedelju (4.avgust) na stadionu Peskara odigrao prijateljsku utakmicu sa ŽFK Crvena zvezda iz Beograda.

Na poziv rukovodstva Sportskog saveza opštine Bosilegrad i FK Mladost , a zahvaljujući dugogodišnjem poznanstvu I prijateljstvu dvaju kluba, sa trenerima vicešampionki Srbije, Aleksandrom Petrovićem i Slavišom Čulom dogovoreno je da se odigra prijateljska revijalna utakmica sa novooformljenim ŽFK Mladost.

Iako je renomirana ekipa iz Beograda odnela ubedljivu pobedu, rezultat je bio sasvim u drugom planu, a na prvom mestu srdačno druženje ekipa.

Predsednik Sportskog Saveza opštine Bosilegrad, Vladica Manasijev je izrazio veliko zadovoljstvo zbog posete prvotimki Crvene zvezde Bosilegradu.

– U Bosilegradu je danas praznik fudbala, izuzetno smo počastvovani ulogom domaćina ŽFK Crvena zvezda , jer smo na ovom istom terenu dočekali I pionire I veterane našeg najvećeg kluba. Zadovoljstvo je još veće, jer ste devojčicama u zeleno-belim dresovima dali podstrek I nadu za dalje napredovanje. ŽFK Mladost će od jeseni igrati u Razvojnoj ligi FS Srbije, uz maksimalnu podršku Opštine razvoju I popularizaciji ženskog fudbala u Bosilegradu. U ime Opštine I SSB zahvaljujem se rukovodsvu Crvene zvezde na ukazanom poverenju I podršci I nadam se da će se naše prijateljstvo I saradnja nastaviti I u budućnosti, istakao je Manasijev.

Iz Crvene zvezde su zahvalili domaćinu na srdačnom dočeku I gostoprimstvu uz obostranu želju da će susreti dveju ekipa postati tradicionalni tokom letnjih priprema ŽFK Crvena zvezda.

Organizatori ovog sportskog događaja su SSB I FK Mladost pod pokroviteljstvom Opštine Bosilegrad

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*