ZLATO I DVE BRONZE ZA MIROSLAVA JANEVA NA DRŽAVNOM ATLETSKOM PRVENSTVU SLEPIH I SLABOVIDIH

Miroslav Janev, član  AK „Mladost“ u okviru Sportskog saveza opštine Bosilegrad osvojio je jednu zlatnu i dve bronzane medalje na  državnom atletskom prvenstvu slepih i slabovidih za seniore, koje se održalo 12. Juna u Kragujevcu na stadionu FK Radnički “Čika Dača”.

Ovo je prvo učešće na nekom takmičenju u atletici našem predstavniku, Miroslavu Janevu, dugogodišnjem članu Sportskog saveza slepih I slabovidih Vranje (od 2002 ), koji se takmičio u četiri discipline. U jakoj konkurenciji preko sto takmičara, on je postigao odličan rezultat osvojivši zlato u trci na 100 m, dok je bio treći I osvojio dve bronzane medalje u trci na 400 m I u bacanju kugle.

Janev kaže da je prezadovoljan nastupom, ali I osvojenim medaljama I ističe ogromnu zahvalnost na ukazanoj pomoći I podršci od strane Opštine Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim I rukovodstvom Sportskog saveza opštine.

„ Lokalna samouprava je glavni oslonac bosilegradskom sportu, pa i sportu osoba sa invaliditetom. Opština će uvek pružiti maksimalnu podršku sportskim aktivnostima ovog tipa, kao i razvoju sporta uopšte na našoj teritoriji“, istakao je Zahrijev.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*